Raamdecoratie en Horren

Raamdecoratie voor iedere smaak. Dat is wat u bij KJ Floorsolutions kunt verwachten. Bij ons vindt u altijd dé raamdecoratie die bij uw interieur past. Er zijn dan ook diverse mogelijkheden op het gebied van materiaal, kleuren en afmetingen. Heeft u een draai-kiepraam of zoekt u raamdecoratie voor uw openslaande deuren. Wij maken alle raamdecoratie op maat. Of u nu raamdecoratie voor uw badkamer, woonkamer, keuken, slaapkamer of kantoorruimte zoekt, bij KJ Floorsolutions kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment en kunt u straks genieten van uw nieuwe interieur.

Wij leveren en installeren onder andere:

  • Houten jaloezieën
  • Aluminium jaloezieën
  • Verticale lamellen
  • Plissé/ duette
  • Rolgordijnen
  • Duo rolgordijnen
  • Dakraam rolgordijnen

 

Horren koopt u bij KJ Floorsolutions

Heeft u graag alle ramen en deuren openstaan voor frisse lucht, dan is er niks vervelender dat er insecten zoals vliegen, muggen en bijen binnenkomen. Met de horren van KJ Floorsolutions zorgt u ervoor dat deze insecten in uw woning of bedrijfspand verleden tijd zijn. Wij maken de horren op maat voor zowel ramen, deuren als horren voor een schuifpui.  Unilux

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Dan bent u meer dan welkom in onze showroom. Nadat we besproken hebben wat de mogelijkheden zijn, komen wij graag bij u langs om de horren of de raamdecoratie in te meten. Vervolgens komen wij deze op de afgesproken datum bij u plaatsen. U hoeft zelf dus geen voorbereidingen te treffen en binnen no time hebben wij de horren of raamdecoratie bij u geïnstalleerd.

Verschillende soorten horren en raamdecoratie

Voordat u de raamdecoratie of horren aanschaft, is het belangrijk dat u van tevoren alvast bedenkt wat uw wensen en eisen zijn. Zo kunnen wij in onze showroom u een aantal voorbeelden van materiaal en kleur laten zien, waardoor het voor u gemakkelijker is om een keuze te maken. Bent u op zoek naar een op maat gemaakte hor of raamdecoratie? Dan bent u bij KJ Floorsolutions aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.