PVC vloeren

De laatste jaren is een PVC vloer steeds populairder geworden. Dit komt voornamelijk omdat de PVC vloer in veel verschillende formaten, designs, prijsklassen en merken te verkrijgen is. Een PVC vloer kunt u in elke ruimte van uw woning of bedrijfspand laten leggen. KJ Floorsolutions is gespecialiseerd in het leggen van verschillende vloeren en heeft hier al meer dan 15 jaar ervaring in. Het kiezen van een nieuwe vloer is niet altijd even eenvoudig. U bent daarom meer dan welkom in onze showroom. Hier hebben we een deel van onze collectie op groter formaat. Zo kunt u ook echt even op de vloer lopen en zelfs een staaltje mee naar huis nemen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw nieuwe vloer bij uw meubels en interieur past.

Wat zijn de voordelen van een PVC vloer?

PVC vloeren van hoge kwaliteit brengen diverse voordelen met zich mee. Kiest u voor een PVC vloer van KJ Floorsolutions dan is deze:

  • IJzersterk
  • Slijtvast
  • Geschikt voor elke kamer, zelfs voor uw badkamer
  • Ideaal voor ruimtes die voorzien zijn van vloerverwarming
  • Brandvertragend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Vochtbestendig
  • Hygiënisch
  • Duurzaam
  • Ook geschikt voor het bekleden van uw trap

Heeft u huisdieren of kleine kinderen die veel op de grond spelen? Dan is een PVC vloer dé ideale keuze. Doordat de vloer slijtvast is, komen er geen vervelende krassen van de nagels van uw huisdier of van scherpe objecten op de vloer. Ook het verschuiven van lichtere meubels is geen probleem. Het is natuurlijk wel belangrijk om de vloer te beschermen tegen krassen, dit kunt u doen door gebruik te maken van beschermdopjes  onder de poten van uw meubels.

Geen krassen meer met Scratch no More beschermdopjes

Scratch no More ontwikkelt en produceert hoogwaardige vloerbeschermingsproducten die beschadiging van kostbare vloeren door het krassen van stoel- en tafelpoten en andere meubelen voorkomen. Scratch no More heeft complete vloerbeschermingssystemen voor vrijwel alle soorten meubels ontwikkeld. Wilt u geen krassen meer op uw vloer? Kies dan voor Scratch no More.

PVC vloeren zijn tegenwoordig niet meer te van echt te onderscheiden

Een PVC vloer van kwaliteit is tegenwoordig niet meer te onderscheiden van hout of steen. Het is gemakkelijk te leggen en erg duurzaam. U heeft keuze uit PVC banen, stroken en tegels. Zo bestaat er klik PVC, maar is het ook mogelijk om de PVC stroken te lijmen aan uw vloer. Het voordeel van PVC lijmen is als er onverhoopt toch een flinke kras in uw vloer zit, de strook er als het ware uitgesneden kan worden en er een nieuwe strook voor terug geplaatst wordt. Zo hoeft u niet uw hele vloer te vernieuwen, wanneer er een aantal krassen in uw vloer zitten.

Benieuwd naar het assortiment en wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op.