Buitenzonwering

Als het om buitenzonwering gaat dan kan KJ Floorsolutions u verschillende mogelijkheden aanbieden. Afhankelijk van uw wensen en eisen, bespreken we samen wat de beste keuze voor u is. Wij bieden multifunctionele zonweringen aan, welke toepasbaar zijn voor elke situatie. Wij leveren onder andere: rolluiken, terras zonwering, vensterzonwering en screens. Voor iedere woning of bedrijfspand kunnen wij de perfecte buitenzonwering leveren.

Kies de juiste zonwering voor de juiste situatie

Wilt u buiten genieten van het heerlijke zonnetje, maar heeft u ook behoefte aan wat schaduw zowel in uw tuin als in uw huis? Kies dan voor de vele varianten knikarmschermen. Dit is een terras zonwering die aan uw woning of bedrijfspand bevestigd wordt en welke als het ware uitschuift. Op deze manier kunt u schaduw creëren, maar dit systeem zorgt er ook voor dat er geen zon naar binnen schijnt. Uw woonkamer of kantoor blijft zo koeler en de zon schijnt niet naar binnen. Een voordeel van dit systeem is dat er nog steeds natuurlijk daglicht binnenkomt en uw zicht naar buiten niet belemmerd wordt.

Is het in de zomer erg warm binnen en wilt u dat de zon niet naar binnen schijnt? Dan kunt u wellicht het beste kiezen voor rolluiken, vensterzonwering of screens. Voorheen was buitenzonwering voornamelijk functioneel bedoeld, tegenwoordig wordt er steeds meer aandacht aan het design besteed. Zo zijn er bij ons dus ook verschillende opties mogelijk. Een ander voordeel van buitenzonwering is dat het energie besparend is. Door gebruik te maken van zonwering, blijft uw woning of bedrijfspand koeler en hoeft u de airco minder te gebruiken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in onze showroom!

Met onze collectie aan diverse buitenzonweringen zit u helemaal goed. Doordat wij een breed aanbod hebben, is er altijd wel een zonwering die bij uw eisen en wensen past. Maak snel een afspraak en kom bij ons langs, wij beantwoorden graag al uw vragen en maken een vrijblijvende offerte voor u op.